Word een Pranic Healer

Heb je het gevoel dat je handen tot meer in staat zijn dan dat je ogen je vertellen? Vraag je je af hoe het leven er uit zou zien als je jezelf zou kunnen behandelen met levens energie elke keer als je pijn en ongemak ervaart?

Heb je gezinsleden die worstelen met hun gezondheid en voel je je machteloos? Misschien hebben we iets dat je kan helpen. Net als jij waren wij ook op zoek naar meer gezondheid, geluk en welzijn. We vonden Pranic Healing en het heeft niet alleen ons leven genezen, het kan uw ook helpen.

De MCKS Pranic Healing Basic Cursus® is een praktische training over hoe je energie kunt gebruiken om jezelf en anderen te genezen.

Pranic Healing maakt gebruik van een kookboek aanpak met protocollen voor veel bekende aandoendingen. Iedereen die eenvoudige instructies kan volgen en de mogelijkheid heeft om hun armen en handen te bewegen, kan de basistechnieken leren die de fundering vormen van deze methode. Deze protocollen zijn ontwikkeld in samenwerking met Medische Doctors om zo effectief mogelijk te zijn.
During The class you learn the basics of consciously working with energy or prana, the energy body and the energy centers or chakras.

Tijdens de les leer je de basis van bewust werken met energie of prana, het energielichaam en de energiecentra of chakra’s. Je leert hoe je “kunt scannen”, of de energie kunt voelen, hoe je vervuilde of opgehoopte energie weg “veegt” en opruimt. Je zult ook leren hoe je delen van het energielichaam met een tekort aan Prana of subtiele energie kunt vitaliseren.

Als je de intentie hebt om goed te doen, zul je ook in ruil vele keren goedheid ontvangen

Master Choa Kok Sui

Wat u tijdens de cursus zult leren:

  • Energetische anatomie en een goed begrip van de functies van de grote energiecentra.
  • Leer hoe u een energetische diagnose kunt stellen door te “scannen” en zo gebieden van onbalans (congestie en uitputting) in uzelf en anderen te voelen.
  • Leer reinigingstechnieken om verstopte of aangetaste energie uit het energetisch lichaam en de chakra’s te verwijderen.
  • Leer energie gevende technieken om op te laden en prana te absorberen om zo jezelf en anderen te vitaliseren.
  • Leer hoe je jezelf energetisch kunt beschermen, energetische aftapping te voorkomen, hoe je besmetting van anderen en van je omgeving kunt verminderen of voorkomen.
  • Verbeter en zuiver jezelf door karakter bouw.
  • Ervaar de voordelen van pranayama en meditatie.
  • Gebruik invocatieve Healing
  • Leer heling op afstand – hoe het werkt en waarom het werkt.
  • Regulieer je eigen energie effectief door zelfgenezing en energetische hygiëne te gebruiken

Alle Pranic Healing®-cursussen zijn “ervaringsgericht”, wat betekent dat je leert door de technieken en oefeningen in de les daadwerkelijk uit te voeren – op jezelf en de mensen om je heen. Tijdens de les worden alle principes grondig uitgelegd en oefen je de technieken, zodat je zeker weet dat je in staat bent om positieve resultaten te produceren wanneer je de cursus hebt voltooid.

In de school van Pranic Healing bieden we veel cursussen over energie en spiritualiteit aan, maar deze cursus is het startpunt voor het overgrote deel hier van. Na de Pranic Healing level 1 cursus ontvangt u een certificaat van het instituut voor innerlijke studies in Manilla, de overkoepelende organisatie voor Pranic Healing over de hele wereld.

De prijs van de Pranic Healing level 1 cursus is € 363. je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wil de volledige betaling.  Uw reservering voor de Pranic Healing Course is bevestigd wanneer u de aanbetaling heeft voltooid.

Probeer Pranic Healing

Ervaar de kracht van Pranic Healing zelf op onze events:

Alle Events