Advanced Pranic Healing Training

Na het leren en oefenen van de basisprincipes van Pranic Healing op niveau 1, ben je er klaar voor om je begrip verder uit te breiden en te verdiepen.

Advanced Pranic Healing wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige lichamelijke ziekten. Bijvoorbeeld chronische ziekten zoals astma, diabetes, ernstige infecties en zelfs kanker.

In deze cursus leert u hoe u Prana of levensenergie kunt toepassen in combinatie met specifieke kleuren. Deze specifieke pranas hebben een groter effect en leiden over het algemeen tot veel snellere resultaten. De genezingen zijn ook vaak veel dieper en houden langer stand.

Net zoals in de eerste klas en het bijbehorende boek worden eenvoudige stapsgewijze protocollen gegeven voor een breed scala aan specifieke ziekten en verwondingen. Deze protocollen zijn gemaakt door MCKS in samenwerking met zijn leraar. Gedurende vele jaren hebben ze de technieken bestudeerd, geëxperimenteerd en gevalideerd en de protocollen verfijnd. Alsmede hebben ze advies ingewonnen van medische specialisten om zo de protocollen zo veilig en effectief mogelijk te maken voor mensen die hulp nodig hebben.

Correct gebruik van kleuren prana’s is veel efficiënter dan alleen het toepassen van witte prana zoals geleerd in de basiscursus. Elke prana-kleur heeft specifieke effecten op het energielichaam en de chakra’s. Dit geeft meer dynamische reactievermogen op verschillende ziekten en ongemakken.

Terwijl witte prana een algemeen positief effect heeft op datgene dat u probeert te helen, geven kleuren prana’s en hun verschillende combinaties u een nauwkeurig afgestelde gereedschapskist die u met oefening gebruikt kan worden voor een zekere mate van chirurgische precisie. Met andere woorden. Het is zeer gespecialiseerd.

Accepteer alleen iets als je het zelf hebt gevalideerd

Master Choa Kok Sui

Een samenvatting van wat u tijdens de cursus zult leren:

• Hoe u kleuren-prana kunt gebruiken om snellere en betere resultaten bij genezing te verkrijgen
• Het aanpassen van de proportie, tint en combinaties van kleuren-pranas die zullen moeten worden toegepast in de vele unieke protocollen.
• Geavanceerde techniek om reiniging van het aura uit te voeren.
• Heling door instructie. Simpel gezegd: Het vermogen om het onderbewustzijn, de organen en de hoofd chakra’s te programmeren heilzame acties uit te voeren ter dienste van het heling proces.

• Krachtige gespecialiseerde heling technieken:

  • ▪  Onmiddellijke genezing van een verse wond enz.
  • ▪  Reiniging van de interne organen-techniek,
  • ▪  De bloed reiniging techniek,
  • ▪  Master Healing Techniek,
  • ▪  Super Healing Techniek,Preciese scan technieken
  • Stap voor stap beoefeningen van protocollen voor veel voorkomende, maar complexe en of chronische ziekten.

Alle Pranic Healing®-cursussen zijn “ervaringsgericht”, wat betekent dat je leert door de technieken en oefeningen in de les daadwerkelijk uit te voeren – op jezelf en de mensen om je heen. Tijdens de les worden alle principes grondig uitgelegd en oefen je de technieken. Dit zal je helpen vertrouwen te krijgen in je vermogen om positieve resultaten te produceren wanneer je de cursus hebt voltooid.

In de school van Pranic Healing zijn er veel cursussen over energie en spiritualiteit, met deze cursus kun je het andere leermateriaal beter waarderen. Na de Pranic Healing level 2 cursus ontvangt u een certificaat van het instituut voor innerlijke studies in Manilla, de overkoepelende organisatie voor Pranic Healing wereldwijd.

De prijs van de Pranic Healing level 2 cursus is € 484. je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wil de volledige betaling.  Uw reservering voor de Pranic Healing Course is bevestigd wanneer u de aanbetaling heeft voltooid.

Probeer Pranic Healing

Ervaar Pranic Healing zelf op onze events:

Alle Events