Volle Maan Meditatie

Heb je ervaren dat de Volle Maan een effect heeft op jou en je welzijn? Misschien heb je meer energie of misschien heb je moeite met slapen.... Wist je dat de meeste baby's worden geboren tijdens de volle maan?

We hebben ervaren dat de volle maan een sterk effect heeft op ons welzijn en onze emotionele staat. Waarom is dit en hoe kunnen we dit gebruiken om onszelf en de aarde te verbeteren?

Alles is energie en net zoals de getijden heeft het eb en vloed. De energie op aarde is het sterkst op het moment van de Volle Maan. Net zoals de maan de stroom van de oceanen reguleert.
Onze lichamen bestaan voor 70% uit water, dus het is niet moeilijk om voor te stellen waarom het ons ook zo sterk beinvloedt. We hebben ervaren dat de volle maan een geweldige kans bied voor spirituele groei, vanwege de toegenomen energie op de planeet. Een geweldige tijd om deel te nemen aan medaties om liefde in de wereld en in ons zelf te verspreiden.

Zoals veel van de spirituele scholen en mysteriescholen, verenigen we ons elke maand om de volle maan te vieren met een interactieve lezing over een spiritueel onderwerp. Bijvoorbeeld, liefde het voedsel voor de ziel. We onderzoeken compassie en hoe we liefdevoller kunnen zijn in het dagelijks leven. We zullen de twee harten meditatie samen beoefenen en we zullen zelf ervaren hoe we deze verhoogde energie kunnen gebruiken om niet alleen ons zelf te helpen maar ook hoe we de wereld er mee van diesnt kunnen zijn. We zouden het geweldig vinden als je met ons mee doet bij Sampoona Yoga Studio.

Wat de leraren van verschillende tradities zeggen over de Volle Maan...

Meditatie is een krachtige methode om de mensheid te dienen wanneer we de geest gebruiken als een kanaal voor de ontvangst van de energieën van licht en liefde en de wil om het goede te doen en deze energien vervolgens sturen binnen in het bewustzijn van de mensheid. Elke maand op de piek van de volle maan is het moment dat de grootste mogelijkheid bied voor effectieve meditatie, vooral in groeps verband. Om zo bij te dragen en samen te werken in het manfisteren van het goddelijke plan op aarde.

Je kunt je afvragen, wat heeft de maan ermee te maken? De energieën van licht en liefde en de wil om goed te doen zijn altijd beschikbaar voor degenen die bereid zijn om deze op te zoeken in meditatie. Maar in alle aspecten van ons planetaire leven zijn er cycli in de eb en vloed van spirituele energieën waarmee groepen, evenals individuen, bewust kunnen samenwerken. Een van de belangrijkste energiecycli valt samen met de fasen van de maan en bereikt zijn hoogtepunt, zijn vloed, ten tijde van de volle maan. Dit is dus een tijd wanneer het kanaliseren van energie door groepsmeditatie op unieke wijze effectief kan zijn.

Mediteer met ons mee

Ervaar de kracht van de volle maan zelf tijdens onze maandelijkse Volle Maan meditatie events.

Alle Events