Wat is Pranic Healing…

en hoe kan het je helpen?

Misschien voel je soms stress of pijn en zou je willen dat er een eenvoudige en effectieve manier was om ermee om te gaan.
Pranic Healing kan daarbij helpen.

“Ik had lange tijd pijn dicht bij mijn lever. Met Pranic Healing was de pijn na de eerste sessie weg. Ik heb ook het gevoel dat elke sessie me helpt om emoties uit het verleden los te laten  waarmee ik worstelde en om oude overtuigingen te verwijderen. Aan het einde van de sessies voel ik me lichter en heb ik een helderdere geest. ”- Mélanie.

Hoe word dat gedaan? Het is geen magie. Pranic Healing werkt door:

 1. Energetische diagnose van het energiesysteem
  Dit wordt gedaan met behulp van de handen om de onevenwichtigheden in de aura en chakra’s te voelen die de oorzaak zijn van de fysieke of emotionele problemen.
 2. Het verwijderen van ongezonde energie uit het energielichaam
  Door zeer geavanceerde en toch eenvoudige technieken te gebruiken, wordt de zieke energie die de fysieke of emotionele onbalans veroorzaakt, verwijderd.
 3. Het energielichaam activeren met gezonde levensenergie of prana
  Door gezonde prana toe te voegen, hebben de chakra of een deel van het lichaam de energie die nodig is voor een snellere en efficiëntere genezing van de problemen.

Het is een eenvoudig, gemakkelijk te leren en praktisch genezingssysteem zonder aanraking dat ook kan worden gedaan als patiënt en genezer niet fysiek samen zijn, wat betekent dat het op afstand kan worden gedaan. Pranic Healing gebruikt een kookboek benadering die protocollen biedt voor veel bekende ziekten en verwondingen. Bijvoorbeeld: rugpijn, hartproblemen, stress en depressie. In feite kan iedereen die eenvoudige instructies kan volgen, leren zichzelf en anderen te genezen.

Levensenergie is ook bekend in verschillende culturen en tradities onder verschillende namen, bijvoorbeeld:

 • Prana, uit de oude Indiase taal Sanskriet
 • Chi, zoals de Chinese beoefening van Tai Chi en Chi kung
 • Ki, uit de Japanse tradities van Reiki en Aikido
 • Ruach, in de kabbalistische traditie
 • Pneuma, het oude Griekse woord dat in de medische theorieën van die tijd werd gebruikt
 • Mana, in de Polynesische cultuur.

Master Choa Kok Sui ontwikkelde Pranic Healing na tientallen jaren van onderzoek en experimenten met de hulp van zijn collega’s. Hij creëerde eenvoudige technieken die iedereen kan leren. Hij destilleerde en synthetiseerde complexe onderwerpen over genezing, paranormale gaven, mystiek, esoterie, yoga en meer. Dit resulteerde in een behandel methode die eenvoudig te begrijpen is en gemakkelijk kan worden toegepast in ons dagelijks leven. Het bouwt op en verbetert oude technieken die zijn toegevoegd en bijgewerkt voor de moderne wereld.

Pranic Healing gebruikt natuurwetten die mensen niet kennen of waar ze zich niet bewust van zijn.

Master Choa Kok Sui

Pranic Healing is gebaseerd op 2 natuurlijke wetten:

1. De wet van zelfherstel: het lichaam heeft het vermogen om zichzelf in een bepaald tempo te genezen.

2. De wet van levensenergie: Om leven te laten bestaan, moet het lichaam een brandstof hebben in de vorm van levensenergie of prana.

Er zijn veel manieren om het lichaam te helpen zichzelf te herstellen. Sommige van de methoden omvatten de genezing van het deel dat voor de meesten niet zichtbaar is: het energielichaam. Het energielichaam, ook wel bekend als het etherische dubbel, is de mal voor ons fysieke lichaam.

Als we ziek worden, is de ziekte te vinden in ons fysieke lichaam maar ook in ons energielichaam. Door het etherische lichaam te behandelen, kan het fysieke lichaam worden genezen. Met Pranic Healing kunnen we zieke energie verwijderen en vervolgens nieuwe levensenergie toevoegen aan het deel van het energielichaam waar het nodig is om de natuurlijke genezing van het hele lichaam te versnellen.

Pranic Healing is niet bedoeld als vervanging van de conventionele geneeskunde, maar als aanvulling daarop. Als een aandoening aanhoudt of als de symptomen ernstig zijn, raadpleeg dan een arts en een Pranic Healer met een goede reputatie. Pranic Healing is gemaakt om goed samen te werken met de medische wetenschap. Het kan door verpleegkundigen en artsen in hun praktijken en ziekenhuizen worden gebruikt naast hun standaardprocedures als preventiemethode of als helende methode voor het behandelen van fysieke en emotionele problemen.

Wat kun je verwachten van een Pranic Healing behandeling?

We hebben een beetje uitgelegd wat Pranic Healing is, maar hoe ziet een sessie eruit?
We beginnen met in kaart brengen van de klachten van de patiënt, wat het probleem is en hoe ze hen het beste kunnen helpen. Vervolgens werken we aan het opnieuw in evenwicht brengen van je energie van de chakra’s, aura en de delen van het lichaam. De meeste mensen ervaren een Pranic Healing-behandeling als een ontspannende en opbeurende ervaring zowel tijdens als na de sessie.

Een afstand Pranic Healing behandeling werkt net als een behandeling in elkaars aanwezigheid, maar het wordt online gedaan, wat erg praktisch kan zijn.

Als je er nieuwsgierig naar bent en denkt dat Pranic Healing je kan helpen,  Juliana bied Pranic Healing-sessies aan in Brussel of op afstand. U kunt hier uw sessie boeken. U kunt deze effectieve, moderne en gemakkelijk te leren technieken ook zelf leren. Bekijk de agenda voor de eerstvolgende.

Een behandeling boeken
Zelf Pranic Healing leren

Probeer Pranic Healing

Ervaar Pranic Healing zelf op onze onze evenementen:

Alle Evenementen