Pranic Healing Trainingen

Wil je leren om subtiele energie te gebruiken om je te helpen in elk aspect van je leven !? Een impressie van de trainingen die we aanbieden. Ze zijn allemaal ontworpen om je te helpen je innerlijke potentie te manifesteren.

Basis Pranic Healing Training

Heb je het gevoel dat je handen tot meer in staat zijn dan dat je ogen zien. Vraag je je af hoe het leven er uit zou zien als je jezelf zou kunnen behandelen gebruik makende van levens energie telkens als je pijn en ongemak ervaart. De MCKS Pranic Healing-training geeft je de middelen en vaardigheden om een effectieve behandelaar te worden.
Lees Meer

Zelf Pranic Healing Online Course

Pranic Healing kan een uitstekend hulpmiddel zijn om u te helpen in goede gezondheid te verkeren en meer balans in uw leven te ervaren. Het is bewezen dat het een zeer effectieve methode is bij het behandelen van pijn, zowel fysiek als emotioneel. Pranic Healing kan worden gebruikt voor acute gevallen en zelfs om het immuunsysteem van uw lichaam te versterken en bepaalde ziekten te voorkomen.
Lees Meer

Advanced Pranic Healing Training

Na het leren en oefenen van de basisprincipes van Pranic Healing op niveau 1, ben je klaar om je begrip uit te breiden en te verdiepen. Advanced Pranic Healing wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige lichamelijke ziekten.
Lees Meer

Pranic Psychotherapie Training

Ken je mensen met emotionele of psychische uitdagingen? Heb je geen idee hoe je hen kunt helpen? Bezorgen je dagelijkse verplichtingen thuis en op het werk stress en verlang je naar wat ontspaning? De MCKS Pranic Psychotherapie-training leert je hoe je mensen met emotionele disbalansen en andere psychische aandoeningen kunt helpen.
Lees Meer

Eenheid met de Hogere Ziel Training

Misschien heb je gehoord over het concept van verlichting of zelfrealisatie. Wellicht heb je ervaren dat er meer betekenis schuil gaat achter ons menselijke bestaan dan alleen het fysieke en wil je daar meer over weten? Deze training gaat dieper in op de aard van de ziel en hoe we onze verbinding er mee kunnen versterken.
Lees Meer

Arhatic Yoga

Sommigen beklimmen de berg dat het spirituele pad is en anderen vliegen naar haar piekā€¦ Van alle leringen van meester Choa Kok Sui is Arhatic Yoga zijn grootste werk. We vertellen je er graag meer over en vooral hoe het je kan helpen om de beste versie te worden van jezelf die je maar kunt zijn.
Lees Meer

Superbrain Yoga

Een bewezen effectieve techniek om de hersenen in balans te houden en de neuronen van de hersenen in hogere mate te activeren. Het vermindert stress en helpt bij ADD en leerstoornissen. De technieken kunnen in 2 minuten per dag gedaan worden en kunnen je leven transformeren.
Lees Meer