Pranic Psychotherapy Training

Ken je mensen met emotionele of mentale problemen? Heb je geen idee hoe je hen kunt helpen?

Zorgen je dagelijkse verplichtingen op je werk en thuis voor stress en ben je op zoek naar wat ontspanning? Of gaat de toestand van de huidige wereldzaken je echt in de steek? Misschien heeft je kind last van angst of andere gedragsproblemen? Of is de huidige staat van de wereld een last op je schouders? Misschien heeft je kind last van angst of andere gedragsproblemen?

Dan is de Pranic Psychotherapie-cursus iets voor jou.

Heling ontvangen voor kleine en grote verwondingen en ziektes is allemaal goed en wel, maar vaker wel dan niet is de oorzaak van het probleem terug te herleiden tot een psychologische onbalans. Bijvoorbeeld: ernstige werk gerelateerde stress, depressie, jeugd trauma, fobieën en obsessies om er maar een paar te noemen.

Het psychische leed dat deze onevenwichtigheden veroorzaken, kan ertoe leiden dat het immuunsysteem en de algehele gezondheid op zijn beurt afneemt waardoor het lichaam vatbaarder wordt voor lichamelijke ziekten. Dit betekent dat Pranic Psychotherapie, naast een fantastisch hulpmiddel om diepgewortelde psychologische problemen aan te pakken, ook erg goed is in het voorkomen dat lichamelijke ziektes zich manifesteren. Mits natuurlijk het wordt toegepast met enige discipline en consistentie.

De kennis en technieken die in deze cursus worden geleerd, bouwen voort op de informatie die wordt gedeeld in de basis- en geavanceerde Pranic Healing cursussen.`

De belangrijkste obstakels zijn binnen jou. De sleutel bevindt zich in jou

Master Choa Kok Sui

Een samenvatting van wat u tijdens de cursus zult leren:

  • De etherische aard van psychologische kwalen
  • Psychologische functies van de hoofd chakra’s
  • De anatomie van het chakra en de beschermende webben
  • Wat zijn gedachtevormen en elementalen
  • Negatieve gedachte vormen en negatieve elementalen verwijderen
  • Het sluiten van scheuren in de beschermende webben
  • Het belang van gebed en compassie in effectieve psychotherapie
  • Psychologische hygiëne, positieve gewoonten en denkwijzen ontwikkelen
  • De beoefening van verschillende protocollen voor bijvoorbeeld: stress, fobieën, verslaving, depressie ect.

Je leert hoe je gedachten en emoties in het energielichaam kunt verwijderen die u, uw geliefden of cliënten storen en zodoende de persoon de ruimte te geven om spreekwoordelijk psychologisch adem te kunnen halen. Er worden technieken aangeboden die je kunnen helpen om positieve, gezonde gewoonten te ontwikkelen en de ongewenste ongezonde gewoonten te doorbreken.

Natuurlijk zijn standaard psychotherapeutische praktijken nog steeds van toepassing als dit noodzakelijk wordt geacht. Pranic Healing kan in elk geval een aanvulling zijn en kan leiden tot de doorbraak waarnaar u op zoek bent.

Alle Pranic Healing®-cursussen zijn “ervaringsgericht”, wat betekent dat je leert door de technieken en oefeningen in de les daadwerkelijk uit te voeren – op jezelf en de mensen om je heen. Tijdens de les worden alle principes grondig uitgelegd en oefen je de technieken, zodat je zeker weet dat je in staat bent om positieve resultaten te produceren wanneer je de cursus hebt voltooid.

In The school of Pranic Healing bieden we veel cursussen over energiewerk en spiritualiteit, maar deze cursus geeft je een goed onderbouwde educatieve basis om je capaciteiten nog verder te verbreden en te verdiepen. Na de Pranic Healing Level 3 cursus ontvangt u een certificaat van het instituut voor innerlijke studies in Manilla, de overkoepelende organisatie voor Pranic Healing wereldwijd.

De prijs van de Pranic Healing level 3 cursus is € 484. je kunt je plek reserveren door hier een aanbetaling van 25% te doen of als je wil de volledige betaling.  Uw reservering voor de Pranic Healing Course is bevestigd wanneer u de aanbetaling heeft voltooid.

Probeer Pranic Healing

Ervaar Pranic Healing zelf op onze events:

Alle Events