Superbrain Yoga

Slijp je mentale vermogens in een paar minuten per dag.

Superbrain Yoga is een krachtige maar eenvoudige beoefening die opmerkelijke resultaten heeft laten zien in het verjongen en verbeteren van de hersencapaciteit bij volwassenen en kinderen – er is zelfs verbetering in de symptomen van kinderen met autisme geconstateerd.

Door simpele squat-oefeningen (geen gewichten!) Te doen terwijl je de belangrijkste acupressuurpunten vasthoudt, zul je leren om energie van je lagere chakra’s naar je hogere chakra’s te brengen en je hersenen en mentale processen aan te vullen en te verfrissen.

Een paar van de ondewerpen die zullen worden behandeld:

• Leer de innerlijke geheimen van: de blauwe parel, de 12e chakra en de medische caduceus. Leer de rechter- en linkerkant van de hersenen in balans te brengen
• Ervaar diepe mentale ontspanning
• Meer emotionele balans
• Meer energie in de hersenen betekent dat de hersenen zichzelf sneller kunnen herstellen
• Ervaar meer mentale helderheid

Alle cursussen van de school van Pranic Healing® en Arhatic Yoga zijn ‘ervaringsgericht’, wat betekent dat je leert door de technieken, experimenten en oefeningen in de klas daadwerkelijk uit te voeren – op jezelf en de mensen om je heen. Tijdens de les worden alle principes grondig uitgelegd en oefen je de technieken.

Dit zal je helpen vertrouwen te krijgen in je vermogen om positieve resultaten te produceren wanneer je de cursus hebt voltooid.
In de school van Pranic Healing & Arhatic Yoga zij er veel cursussen over energie en spiritualiteit. Na de cursus ontvang je een certificaat van het instituut voor innerlijke studies in Manilla. De overkoepelende orgaisatie van Pranic Healing & Arhatic Yoga wereldwijd.

Probeer het zelf

Maak kennis met ons op onze events:

Alle events