Welkom bij Light of Pranic Healing

Boek een Sessie

Innerlijke groei en genezing door subtiele energie

We hebben allemaal iets in ons om te verbeteren als het gaat om ons fysieke of emotionele welzijn of bij onze zoektocht naar zelfgroei en een diepere verbinding met onszelf. De kwantiteit en kwaliteit van uw energie spelen een belangrijke rol in uw vermogen om dat te ervaren. Het goede is dat je energie kan worden veranderd…

Pranic Healing kan helpen om de ongezonde energieën die de oorzaak zijn van de problemen te transformeren en het kan je op vele niveaus kracht en welzijn geven. Met meer afstemming kun je meer en meer met jezelf verbinden om te worden wie je werkelijk bent.

Agenda

Meld je aan voor onze online meditaties
Bekijk alle evenementen & workshops
Levensenergie, of Prana, is wat je lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Het is mogelijk om Prana te sturen om het genezingsproces te helpen en het natuurlijke evenwicht van het lichaam te herstellen. Pranic Healing is de kunst en wetenschap van energiegenezing die het hele systeem harmoniseert.
Begin Nu
Er zijn veel redenen om te mediteren. Stel dat meditatie niet alleen je geest en emoties kan kalmeren, maar ook helpt om de wereld een betere plek te maken. Twin Hearts-meditatie begeleidt je door een reis naar mededogen, verlichting en innerlijke vrede door de aarde te vervullen met positieve energie
Begin Nu
Iedereen kan leren healen met behulp van levensenergie, of Prana. Kom naar onze 2-daagse cursus waar je eenvoudige en effectieve technieken leert en ze meteen kunt toepassen. Ontdek de natuurlijke kracht in uw handen om uzelf en anderen te helpen met de gezondheid.
Begin Nu

Ontvang nu 5 tips om je leven vandaag nog te verbeteren!

Liefde is het voedsel wat de Ziel doet groeien

Master Choa Kok Sui

Wie zijn wij

Ik ben Juliana, Pranic Healing-therapeut en binnekort ook docent in België. Deze methode heeft mij niet alleen fysieke en emotionele genezing gegeven, het heeft ook ware betekenis en zinsgeving gegeven aan mijn leven. Ik werd verliefd op deze onbetaalbare onderwijzingen in hoe het ons voortdurend omhoog tilt en verlicht. Ik ervaar grote vreugde in het verspreiden van Pranic Healing & Arhatic Yoga in al zijn facetten om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze methode. We werken met veel plezier om mensen te helpen hun innerlijke potentie te ontwikkelen. Ontdek the Light of Pranic Healing.

Lees Meer

Testimonials

Elke Pranic Healing sessie heeft me geholpen om steeds dieper en diepere niveaus te bereiken in het leven van mijn meest betekenisvolle leven.
De behandelingen hebben enorm geholpen om mijn zijn toegankelijk te maken voor mijn aangeboren weten en vaardigheden die veel verder gaan dan wat voorafgaand aan elke sessie tot mijn beschikking stond.

HannahEmotionele Disbalans

Tijdens Pranic Healing behandelingen ervaar ik intense sensaties in mijn lichaam Ik voel dat mijn zenuwestelse gebalanceerd wordt.
Aan het einde van de sessie ervaar ik een verhoogde staat van helderheid en balans. Ik voel zeker dat ik meer energie heb.

SvetaChronische Allergiën en verzwakking

Pranic Healing heeft me geholpen een uniek perspectief te hebben op de aard van het leven en de dood. Hier mee heb ik mijn vader kunnen helpen met het verlaten van zijn lichaam in vrede en waardigheid.

StephanTerminale zorg

Pranic Healing geeft me veel meer energie, zodat ik in staat ben om te werken. De sessies helpen me ook om te verbinden met mijn innerlijke kind.

IngridChronisch Vermoeidheid syndroom

Wil je meer weten over Pranic Healing en over onze activiteiten, Neem contact op voor meer informatie

Ja dat wil ik!