Arhatic Yoga

Sommigen lopen de berg op die het spirituele pad wordt genoemd en anderen vliegen ... Van alle leringen van meester Choa Kok Sui is Arhatic Yoga zijn grootste werk.

We vertellen je er graag meer over en vooral hoe het je kan helpen om de beste te worden die je maar kunt zijn.

Arhatic Yoga komt voort uit 2 eeuwen oude woorden. Het eerste woord, “Arhatic” is afgeleid van het woord Arhat, en het betekent een zeer geavanceerd wezen dat de realisatie of verlichting van de ziel heeft bereikt zoals ze dat noemen in de boeddhistische traditie. Het tweede woord “Yoga”, wat betekent eenheid bereiken op meedere niveaus. Arhatic Yoga streeft naar een diepere vereniging met de ziel.

Arhatic Yoga wordt vaak de synthese van Yoga genoemd omdat het de essentie van vele vormen van yoga beoefening samen brengt. Raja yoga (concentratie), Karma yoga (dienstbaar zijn naar de mensheid), Kundalini yoga (voor een hoog ontwikkeld energielichaam), Jnana yoga (studie en wijsheid), Bhakti yoga (toewijding), Mantra yoga en vereenvoudigde Hatha yoga voor lichaamsbeweging en een gezond sterk lichaam.

Een van de belangrijkste focus punten in Arhatic Yoga is innerlijke zuivering. Net als een tuin kun je niet alleen kunstmest toevoegen, maar moet je soms ook het onkruid verwijderen. Hetzelfde geldt voor ons. Wanneer we ons energielichaam zuiveren, zijn we meer in balans en er klaar voor meer energie te ontvangen. Na enige voorbereidingstijd worden de chakra’s substantieel geactiveerd in een zekere sequentie en hierdoor zal de Kundalini-energie veilig en effectief ontwaken en door het lichaam circuleren. Deze techniek wordt beoefend door gevorderde en geëvolueerde yogi’s. Het is de basis voor het bouwen van het zogenaamde Gouden Lichaam!

Spiritueel zijn betekent krachtig, dynamisch en intelligent zijn

Master Choa Kok Sui

Je leert dit en nog zoveel meer:

• De vijf pilaren van Arhatic Yoga – Devotie, Zuivering, Meditatie,, Dienstbaarheid / Donatie en Studie
• Fysieke oefeningen om de fysieke en energielichamen voor te bereiden op de meditatie beoefening.
• Drie ademhalingstechnieken om de meridianen en hogere en lagere chakra’s te reinigen, te activeren en in evenwicht te brengen.
• De beoefening en spirituele betekenis van de Twee Harten Mediatie.
• De blauwe driehoek techniek en innerlijke reflectie om geleidelijk negatieve neigingen of zwakheden te verwijderen en de deugden te ontwikkelen.
• Het belang van de veilige ontwakening van Kundalini energie ter dienste van de evolutie voor de ziel en zijn lichamen.
• De aard van de ziel en de locatie, betekenis en gebruik van de drie permanente zaden.
• Meditatie op de Blauwe Parel om te verenigen met de Hogere Ziel – ook bekend als Raja Yoga. Evenwicht tussen concentratie (dharana) en bewustzijn (dhyana) om uitbreiding van bewustzijn of goddelijke eenheid te bereiken (samadhi).
• Meditatietechniek – Arhatic Dhyan – om innerlijke stilte, bewustzijn en uitbreiding van bewustzijn te ontwikkelen.

Alle cursussen van de school van Pranic Healing® en Arhatic Yoga zijn “ervaringsgericht”, wat betekent dat je leert door de technieken, experimenten en oefeningen in de klas daadwerkelijk uit te voeren – op jezelf en de mensen om je heen. Tijdens de les worden alle principes grondig uitgelegd en oefen je de technieken.

Dit zal je helpen vertrouwen te krijgen in je vermogen om positieve resultaten te produceren wanneer je de cursus hebt voltooid.

In The school of Pranic Healing & Arhatic Yoga zijn er veel cursussen over energie en spiritualiteit. Na de cursus ontvang je een certificaat van het instituut voor Inner Studies in Manilla de overkoepelende organsiate van Pranic Healing en Arhatic Yoga Wereldwijd.

De prijs van de Arhatic Yoga cursus is € 575. U kunt meer informatie aanvragen door hier contact met ons op te nemen. De cursus wordt gegeven door Master Hector Ramos van een van de 7 Master Pranic Healers in de wereld

Probeer het zelf

Maak kennis met ons op onze events:

Alle Events